Expired

2+1 Gratis op alle DVD’s, Blu-Rays, Series, CD’s & Vynil bij Mediamarkt

Deal Score+4

Deze actie loopt t/m zondag 19 november a.s. Verzending is gratis.

VOORWAARDEN:

1. Actie geldig van 13/11/2017 t.e.m. 19/11/2017 op het hele assortiment DVD’S, BLURAYS, TV-SERIES, CD’S en VINYL beschikbaar in de winkel en op onze webshop.
2. Alle mogelijke combinaties zijn mogelijk en toegelaten, de waarde van het goedkoopste artikel wordt als een korting verrekend. De waarde van het goedkoopste product wordt als een korting verdeeld over het aankoopbedrag van alle andere producten bij één en dezelfde aankoop.
3. Actie enkel geldig bij aankoop van 3 verschillende artikels met verschillende referentienummers.
4. Boeken, downloadkaarten (muziek, games…), lege/herschrijfbare CD’s, DVD’s en Blu-rays, games, merchandising, consoles, Skylander en andere figuurtjes, preorders, IT-softwareprogramma’s en gaming accessoires worden uitgesloten van deelname aan deze actie.
5. Actie niet cumuleerbaar met andere promoties.
6. In geval van toepassing van het wettelijk herroepingsrecht voor aankopen in het kader van deze actie en tijdens of tot 20 dagen na de actieperiode, vervalt de promotie en dient de klant ook het (de) gratis verkregen product(en) terug te brengen/sturen of zal het goedkoopste verkregen product aangerekend worden.
7. In geval van toepassing van het commerciële omruilrecht, wordt het totale bedrag van de verkregen korting aangerekend of verrekend met de terug te betalen som/om te ruilen product(en).

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.