AVM FRITZ!WLAN 1750E wifi repeater voor €59 bij Coolblue

Deal Score+3
€59 €79

Prijs elders vanaf €79
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

Met de FRITZ! 1750E WLAN repeater kun je snel en veilig de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten. Deze range extender maakt gebruikt van de snelle Wireless AC wifi-standaard. Hierdoor zijn gecombineerde draadloze snelheden (op de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band) mogelijk van maximaal 1750 Mbps.

Plus- en minpunten van de AVM FRITZ! 1750E
Pluspunten De range extender is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal gelijktijdig op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten
Pluspunten Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op de Gigabit ethernerpoort
Pluspunten Eenvoudige installatie middels de WPS knop
Pluspunten LED-indicatielampjes helpen je met de juiste plaatsing te vinden

Minpunten Je router moet de Wireless AC wifi-standaard ondersteunen om het maximale eruit te halen

Maximale WLAN-veiligheid en eenvoudige installatie

Door de ondersteuning van de modernste versleutelingsstandaards (WPA2) waarborgt de 1750E maximale veiligheid van de privacy. Via de LED-indicatie kan informatie over de bedrijfstoestand comfortabel op het toestel worden afgelezen. Hiermee kan bovendien de optimale positie van de range extender worden bepaald, aan de hand van de weergave van de sterkte van het draadloze signaal. Met behulp van de Wi-Fi Protected Setup (WPS) wordt de range extender met een druk op de knop geïnstalleerd en binnen enkele seconden in het draadloze WLANthuisnetwerk geïntegreerd.

Inclusief gigabit-LAN-aansluiting

Een gigabit-LAN-aansluiting op de FRITZ!WLAN Repeater 1750E maakt het mogelijk om netwerkapparatuur (bijv. tv, blu-rayspeler, printer, enz.) zonder eigen draadloze ondersteuning te integreren in je draadloze thuisnetwerk. Als alternatief kan de range extender bovendien in de Bridge-modus via een netwerkkabel of met een Powerline-adapter met de router worden verbonden. Op deze manier kunnen ook grotere afstanden probleemloos worden overbrugd. De Repeater ondersteunt alle oudere wifi-standaard en is zo compatibel met alle gangbare wifi routers.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.