Bose Solo 5 – Soundbar – Zwart voor €224,90 bij Bol (Elders €279+)

Deal Score0

Laagste prijs elders vanaf €279
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

De Bose Solo 5 is een soundbar die de geluidskwaliteit van je televisie verbetert. De soundbar is compact en gemakkelijk aan te sluiten op je televisie. Door de veelzijdigheid van deze soundbar kan je hem overal plaatsen: tegen de muur, voor je tv of in de kast. De soundbar beschikt over een dialoogmodus, waarmee elk woord en detail zo verstaanbaar mogelijk wordt weergegeven, ook als het volume van je televisie lager staat. Je kan met de Solo 5 ook draadloos naar je favoriete muziek en streamingsdiensten luisteren. Met je smartphone of tablet stream je muziek via bluetooth naar de Solo 5 soundbar. De geavanceerde Bose-technologieën en de jarenlange ervaring van Bose garanderen een spectaculair en hoogkwalitaitef geluid voor je televisie.

Belangrijkste Kenmerken van de Bose Solo 5 soundbar

  • Eendelige soundbar voor een spectaculair beter tv-geluid
  • Dialoogmodus om elk woord en detail duidelijk te horen
  • Geïntegreerde bluetooth om draadloos muziek te streamen vanaf je telefoon, tablet of computer
  • Eén aansluiting op je tv
  • Universele afstandsbediening waarmee je tv, bas, bluetooth-verbindingen en nog meer kan bedienen

Hoor wat je allemaal hebt gemist
Je slanke flatscreen-tv ziet er prachtig uit, maar er is weinig plaats over voor luidsprekers. Daarom zijn dialogen en zachte geluiden zo lastig om te horen. De Solo 5 TV soundbar is een eenvoudige oplossing, met geavanceerde technologieën voor een helderder geluid dat je tv zelf niet kan leveren. Dankzij de dialoogmodus is ieder woord nu beter te verstaan, zonder dat je bij iedere scène het volume moet aanpassen.

Installeren is eenvoudiger dan ooit
‘Installeren’ is zelfs nog een groot woord. Je sluit de Solo 5 met slechts één audiokabel op je tv aan (optisch, coaxiaal of analoog). Het systeem herkent de kabel automatisch. Je kunt deze veelzijdige soundbar bijna overal plaatsen: voor de tv, in de kast of tegen de muur.

Haal het laag naar voren
Dramaseries, liveconcerten, spannende tv-series. Soms wil je gewoon meer lage tonen bij het tv-kijken. Gebruik gewoon de basknop op de afstandsbediening om de lage tonen aan te passen.
Universele controle
Bedien je blu-ray-speler, Bluetooth®-verbinding en gameconsole met de meegeleverde universele afstandsbediening. Eenvoudige bediening van zowel het systeem zelfs als van de meeste op je tv aangesloten videobronnen.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.