Expired

BTW vrije dagen MEDIA MARKT

Deal Score+3

Van donderdag 01/03 tot en met 04/03 betaalt MediaMarkt voor jou de BTW op bijna alles in alle MediaMarkt winkels in België en bij bestellingen in onze online shop.

Rekenvoorbeeld:

  • Stel: een tv kost € 1210,- inclusief btw.
  • De getoonde actieprijs is als volgt berekend: € 1210,- x (100/121) = € 1000,- exclusief btw.
  • Jouw btw-voordeel is dus € 210,- oftewel 17,36%.

De wettelijke heffingen en BTW blijven gehandhaafd, dus ook op aankopen gekocht tijdens deze actie. Het op het kassaticket vermelde btw-bedrag is inbegrepen in de actie-verkoopprijs.

MediaMarkt compenseert je het BTW-bedrag van het (de) betrokken product(en) terug onder de vorm van een directe kassakorting. D.w.z. dat het BTW-voordeel rechtstreeks aan de kassa verrekend wordt. Per klant geldt een maximum aankoop van hetzelfde product (max. 2 stuks). Actie niet van toepassing op de BTW van wettelijke verplichte taksen en/of bijkomende kosten of dienstverleningen. De actie is geldig vanaf donderdag 01/03/2018 tot en met zondag 04/03/2018. De actie is reeds geldig voor MediaMarkt Club leden vanaf woensdag 28/02/2018 vanaf 18 u tem 22 u in de winkels. Enkel van toepassing op aanwezige (niet op bestelling) deelnemende producten en merken in onze MediaMarkt winkels en in de webshop zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Niet-particuliere aankopen worden uitgesloten van deelname aan deze actie. Alle deelnemende artikelen in onze vestigingen en in onze webshop zijn geprijsd inclusief BTW voordeel. De korting is 17,36% op de reguliere verkoopprijs inclusief BTW.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.