Canon PIXMA TS8050 Zwart voor €99 bij Coolblue

Deal Score+1

Prijs elders vanaf €129
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

  • Inkjetprinter
  • All-in-One Printer
  • Printsnelheid kleur: 10
  • Printsnelheid zwart/wit: 15

De Canon Pixma TS8050 is een krachtige All-in-One printer die eersteklas foto’s produceert, met meerdere opties voor wireless connectiviteit en een gebruiksvriendelijk 10,8 cm (4,3 inch) touchscreen, in een stijlvolle en compacte body.

Breng je herinneringen tot leven

Produceer prachtige foto’s met levendige kleuren en schitterende details. Canon’s FINE-inkjetprintsysteem van Canon, de verbeterde printkoptechnologie en de 6 afzonderlijke inktcartridges, inclusief grijs, zorgen voor verbeterde schaduwen, minder korrelvorming, diepere zwarttinten en foto’s die er beter uitzien dan ooit.

Eenvoudig printen op smartphones

Maak verbinding en print. Met ondersteuning voor Wi-Fi en mobiel printen voor Mopria™ voor Android, Apple AirPrint™, Google Cloud Print™, Windows 10 Mobile™ en de Canon PRINT-app kun je eenvoudig printen vanaf een groot aantal apparaten. Android-apparaten met NFC kunnen printen en scannen met één aanraking, terwijl de sleuf voor een SD-kaart en ondersteuning voor Wi-Fi-camera’s nog meer opties voor het printen van foto’s bieden.

Mobiel en vanuit de cloud printen

Met PIXMA Cloud Link, in de Canon PRINT-app of op het touchscreen van de printer, kun je printen vanaf populaire sociale netwerken en cloudservices zoals Facebook, Instagram, Google Drive, Dropbox, OneDrive en nog veel meer. Je kunt zelfs gescande documenten en foto’s uploaden naar Google Drive, OneDrive en Dropbox.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.