Expired

Een geschenkkaart van €10 per aankoopschijf van €100 op bijna alle Apple producten (Tot €150 geschenkkaart)

Deal Score+2

Actie geldig van maandag 23 oktober 2017 tot en met zondag 29 oktober 2017. Enkel van toepassing op de Apple® producten, aangeduid in de winkel of op de webshop www.mediamarkt.be, en zolang de voorraad strekt. Het voordeel hangt af van het betrokken product en is aangeduid in de winkel en op www.mediamarkt.be. De waarde van de geschenkkaart wordt berekend op de actuele verkoopprijs, geafficheerd bij MediaMarkt, en bedraagt:

• 10,00 EUR waarde aan geschenkkaart per aankoopschijf van 100,00 EUR per product (op deelnemende producten IT hardware & iPod Touch)

• En dit met een maximum waarde van 150 EUR aan geschenkkaart per aangekocht product (op deelnemende producten)

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Per klant geldt een maximum aankoop van een product met zelfde referentie (max. 2 stuks). MediaMarkt behoudt zich het recht voor deze actie en de voorwaarden te allen tijde te kunnen stoppen en/of te wijzigen. Nietparticuliere aankopen worden uitgesloten van deelname aan deze actie. Meer informatie over de voorwaarden vindt u in onze winkels of op www.mediamarkt.be. Tenzij anders vermeld, zijn de algemene voorwaarden van de Media Markt geschenkkaart van toepassing. De geschenkkaart wordt pas afgegeven nadat het volledig product werd betaald. Bij online aankopen wordt de “geschenkkaart” via e-mail opgestuurd.

De verkregen “geschenkkaart” is geldig tot en met 31 december 2017. Het resterende saldo vervalt. Media Markt behoudt zich het recht om de “geschenkkaart” te annuleren of terug te nemen, indien de klant op geldig wijze gebruikt maakt van het wettelijke voorziene herroepingsrecht en conform de toepasselijke bepalingen van de algemene verkoopsvoorwaarden. Indien de “ geschenkkaart” al is besteed, wordt het bestede bedrag in mindering gebracht van de terug te betalen som.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.