HP Elite x3 Zwart voor €599 bij Coolblue

Deal Score+3
€599 €799

Prijs elders vanaf €82,85
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

HP smartphone: Elite x3 – Chroom, Grafiet 64GB kenmerken

Neem deel aan de nieuwe mobiele revolutie. De HP Elite x3 combineert de kracht en productiviteit van een pc, de draagbaarheid van een tablet en de connectiviteit van een smartphone in één strak en veilig device dat u met gemak via de dock kunt aansluiten op uw muis, toetsenbord en scherm op het moment dat u het even wat groter aan wilt pakken.

Een revolutie in mobiel werken
– Zo hebt u nog nooit gewerkt. Met de HP Elite x3 hebt u de kracht van een pc in handformaat dankzij de revolutionaire snelle processor, Windows 10 Mobile en toegang tot uw zakelijke apps en bestaande desktopapplicaties met HP Workspace.

Echt naadloos
– De HP Elite x3 is het eerste mobiele device dat specifiek ontwikkeld is voor zakelijk gebruik. U kunt profiteren van de productiviteit van een phablet, laptop en desktop in één device.4 Schakel naadloos tussen schermen door een groter scherm aan te sluiten met Windows Continuum.

Ook onderweg toegang tot uw bedrijfsapps
– HP Workspace is door HP ontworpen om bedrijven nog mobieler te maken: u kunt veelgebruikte Windows- en bedrijfsapplicaties virtueel uitvoeren.

Gebouwd voor zakelijk gebruik
– De HP Elite x3 is optimaal beveiligd voor bedrijven, komt inclusief HP ondersteuning en is bestand tegen stof en water. Dit device doorstaat de strenge MIL-STD 810G-tests.

HP Elite x3, 15,1 cm (5.96″), 4 GB, 64 GB, 16 MP, Windows 10 Mobile, Chroom, Grafiet

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.