Huawei Watch Classic W1-Silver voor €200,79 bij Art&Craft (Elders €276+)

Deal Score+2

Laagste prijs elders in België vanaf €276,42
Gratis levering. Betalen met Bancontact, PayPal, Creditcard, Sofort banking, Onder rembours en vooruitbetaling.

 

TIJDLOOS VAN BUITEN, SMART VAN BINNEN
De Huawei Watch is deel van je looks, maar vooral van je leven. Het werkt naadloos en nauwkeurig met Android smartphones en is zelfs het eerste Android Wear™ horloge dat ook werkt in combinatie met een iPhone.

KLASSIEK DESIGN
Een echt stijlicoon sluit geen enkel compromis. In de Huawei Watch komen klassiek Zwitsers design en slimme technologie samen om zich te vormen tot een meesterwerk. De ronde display van superieure kwaliteit maakt het bovendien een horloge om mee gezien te worden.

DUURZAME MATERIALEN
Zoals authentieke horloges heeft het saffierglas van de Huawei Watch een prachtig profiel en een met de hand gepolijste afwerking. De gebruikte hoogwaardige materialen brengen dit horloge in een nieuw tijdperk.

EEN HORLOGE, ONEINDIG VEEL LOOKS
Alsof je elke dag een ander horloge omdoet. De Huawei Watch is helemaal aan te passen naar je eigen stijl. Je kan kiezen uit verschillende kwalitatieve kasten en prachtige lederen en roestvrijstalen banden. Als je jouw horloge eenmaal hebt samengesteld, kun je eindeloos variëren met de digitale wijzerplaat.

BIJHOUDEN EN FIT BLIJVEN
De Huawei Watch maakt het makkelijker om je sportieve doelen te bereiken. Het horloge houdt al je prestaties bij en geeft je onderweg de informatie die je nodig hebt. Een geavanceerde bewegingssensor weet zelfs onderscheid te maken in het type activiteit.

POWERED BY ANDROID WEAR™
Dankzij het Android Wear besturingssysteem, houdt de Huawei Watch je volledig op de hoogte van wat er gaande is. Notificaties volg je met een simpele veeg over het scherm op en interacties zijn slim en intuïtief. Apps en muziek bedien je vanaf je pols en met Google Now heb altijd een persoonlijke assistent bij de hand.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.