Expired

Krijg een geschenkkaart van 10EUR bij elke 100EUR of van 200EUR bij elke 1000EUR bij Mediamarkt

Deal Score+2

Meer kopen is meer krijgen bij Mediamarkt. Op website van mediamarkt bereken je waarde van je geschenkkaart.

GESCHENKKAART ACTIE info & voorwaarden
1. Actie geldig van 30 oktober 2017 tot en met 5 november 2017.

2. MediaMarkt behoudt zich het recht voor deze actie en de voorwaarden te allen tijde te kunnen stoppen en/of te wijzigen.

3. De Geschenkkaart Actie is enkel geldig op de deelnemende producten en merken uit het winkel- en online assortiment aangeduid met een speciaal prijskaartje of ‘eye-catcher’.

4. De “actiegeschenkkaart” wordt pas afgegeven nadat het volledig aankoopbedrag werd betaald. Voor winkelaankopen pas als alle producten zijn geleverd/overhandigd. Bij online aankopen wordt de “actiegeschenkkaart” via e-mail opgestuurd vanaf 6 november 2017 tot 10 november 2017.

5. Het bedrag van de “actiegeschenkkaart” wordt niet onmiddellijk in mindering gebracht van deze aankoop. De “actiegeschenkkaart” kan pas worden gebruikt bij een volgende aankoop.

6. De geldwaarde van de “actiegeschenkkaart” is afhankelijk van het totaalbedrag op één kassaticket in de winkel. Per schijf van 100 EUR krijgt de klant 10 EUR waarde aan geschenkkaart. Vanaf € 1000 ontvangt de klant per schijf van € 100 een geschenkkaart van € 20. MediaMarkt behoudt zich het recht voor om eventueel verschillende actie geschenkkaarten te geven in functie van de grootte van de totale geldwaarde. Kassatickets zijn niet cumuleerbaar. Bij online aankopen wordt de geldwaarde berekend op basis van het bedrag zoals vermeld in het document in één aankoopbevestigingse-mail.
7. De verkregen “actiegeschenkkaart” is geldig tot en met 31 december 2017. Het resterende saldo vervalt.

8. MediaMarkt behoudt zich het recht om de “actiegeschenkkaart” te annuleren of terug te nemen, indien de klant op geldig wijze gebruikt maakt van het wettelijke voorziene herroepingsrecht en conform de toepasselijke bepalingen van de algemene verkoopsvoorwaarden. Indien de “actie geschenkkaart” al is besteed, wordt het bestede bedrag in mindering gebracht van de terug te betalen som.

9. Tenzij anders vermeld hierboven, zijn de algemene voorwaarden van de MediaMarkt geschenkkaart van toepassing.

10. Deze actie is niet geldig bij aankoop van meer dan 2 artikels met eenzelfde productreferentie.

11. Niet-particuliere aankopen worden uitgesloten van deelname aan deze actie. MediaMarkt behoudt zich het recht voor om aankopen in grote aantallen uit te sluiten voor deelname aan deze actie.

12. Actie enkel geldig bij aankoop van producten aanwezig in de winkel of online beschikbaar of op voorraad, en ook niet geldig bij aankoop van MediaMarkt geschenkkaarten, pre-paid herlaadkaarten, TV/internet/gsm-abonnementen en allerlei abonnementen, kaarten (muziek, games,…) en alle andere geschenk- of waardebonnen.

13. De actie is niet geldig op de waarde van MediaMarkt Omnium+ telecom (wel op G+ en Omnium+).

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.