Mediamarkt – RIGS Mechanized Combat League VR NL/FR PS4 €4,99

Deal Score+3
€4,99 €18,49

Laagste prijs elders vanaf €18,49
Verzending is gratis. Betalen met Bancontact, achteraf betalen, Maestro en Creditcard

 

Exclusief voor PlayStationVR.

Zo ziet sport er in de toekomst uit. Ben jij een teamplayer? Spring in de cockpit
Ben jij er klaar voor?
Jij hebt de controle over gigantische machines — RIGS — waarmee je je eigen vechtstijl kunt ontwikkelen, afhankelijk van machinegrootte, -vorm, -vaardigheden en -wapens.
Leer enkele van de meest verfijnde en atletische vechtmachines ooit onder de knie te krijgen, in jouw poging om de beste van de arena te worden.
Baan je vechtend een weg door een meeslepende singleplayer-ervaring of neem het online op tegen tegenstanders in competitieve multiplayer-wedstrijden.
Dan is de Mechanized Combat League helemaal voor jou
RIGS is exclusief voor PlayStation®VR en laat je kennismaken met zowel gemechaniseerde gevechten als futuristische sporten in explosieve vechtarena’s.

Ga helemaal op in een meeslepende singleplayer-ervaring waarin je de grenzen van je vaardigheden opzoekt en je teamtactieken verfijnt. Ontgrendel nieuwe en krachtigere RIGS waarmee je het vervolgens online tegen de hele wereld op kunt nemen.
Ga de strijd aan in een aantal sportevenementen in de Mechanized Combat League (Mechanische Vechtbond), een sportcompetitie in de nabije toekomst waarin teams van piloten elkaar in de haren vliegen op echte locaties over de hele wereld. Neem het op tegen andere teams uit de hele wereld en ervaar een ongekend gevoel van ruimtelijk bewustzijn in verschillende gamemodes met heldhaftige RIGS waar je uit kunt kiezen.
Gemechaniseerde gevechten en competitieve sporten komen samen in deze game, exclusief voor PlayStation®VR.

 

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.