Expired

(Prijsfout) LaCie Porsche Design P’9220 500GB Aluminium voor €20

Deal Score0

Elders vanaf €56,85. Verzendkosten zijn €3,99 en betalenkan met Bancontact, PayPal, Creditcard, Sofort banking, Onder rembours en vooruitbetaling.

De ultieme combinatie van design en prestaties

De LaCie Porsche Design P’9230 is een nieuw soort harde schijf voor desktops die een perfecte combinatie van vorm en functie biedt. Deze schijf is het resultaat van een samenwerking tussen een van de meest befaamde ontwerpbedrijven ter wereld en LaCie. Omdat de P’9230 is uitgerust met USB 3.0, kunt u sneller dan ooit tevoren uw bestanden overbrengen. Bovendien kunt u al uw bestanden op één schijf bewaren. Verder is deze schijf uitgerust met een opvallend LED-lampje, dat aangeeft of de voeding is ingeschakeld en ook nog eens zorgt voor een geraffineerde uitstraling.

Design van Porsche Design, technologie van LaCie
In 2003 bundelden LaCie en Porsche Design voor het eerst hun krachten met een van de meest herkenbare externe harde schijven op de markt, die sindsdien altijd zeer populair is gebleven. Ook daarna hebben de twee bedrijven samen allerlei producten met een perfecte werking en subliem ontwerp ontwikkeld. Het luxemerk en het toonaangevende technologische bedrijf vullen elkaar uitstekend aan. De technische invloeden van LaCie worden gecombineerd met de exclusieve en tijdloze vormen van Porsche Design.

Kenmerken van de Lacie Porsche Design Mobile 500GB USB 3.0

  • Capaciteit: 500GB
  • 5 Gb/s
  • Afmeting: 120 x 190 x 38 mm
  • Gewicht: 1kg

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.