Coolblue – Siemens KG33VVL31 koelkast voor €399 + €30 cadeaubon

Deal Score+5

Prijs elders vanaf €499
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

+ Bofrost cadeaubon 30 euro

  • Hoogte: 176 cm
  • Energieklasse: A++
  • Inhoud koelruimte: 193 liter
  • Inhoud vriesruimte: 94 liter
  • Geluidsniveau: 39 dB
  • No Frost: Nee
  • Fabrieksgarantie: 2 jaar

De Siemens KG33VV-31 iQ500 koel-vriescombinatie is een premium koelkast, voor een toegankelijke prijs. Zo heeft hij een hyperFresh lade die groente en fruit langer vers houdt, en lowFrost-technologie die ontdooien tot een minimum beperkt.

Zeer energiezuinig

Deze Siemens koelt zeer efficiënt, wat je kunt zien aan het A++ energielabel. Dit is het één na zuinigste label, wat betekent dat je jaarlijks zo’n twee tientjes bespaart ten opzichte van label A+, maar nog stukken meer ten opzichte van koelkasten uit eerdere generaties.
Siemens koelenvriezen energieklasse aa

lowFrost: minder vaak ontdooien

Een koel-/vriescombinatie met lowFrost brengt ijsafzetting terug en laat het vriesgedeelte sneller ontdooien dan koel-/vriescombinaties zonder lowFrost. Je zult dus minder tijd besteden aan het onderhoud van je apparaat.
Siemens koelenvriezen lowFrost

hyperFresh: extra koele lade voor langere versheid

Met hyperFresh is de koelkast voorzien van een lade waarin de temperatuur circa 3 ºC lager ligt dan in de koelruimte, waardoor het mogelijk is om vlees en vis langer te bewaren. De luchtvochtigheid in deze lade voor groente en fruit kan door middel van een schuifregelaar worden afgestemd op de inhoud. Groente en fruit blijven langer knapperig en vers en behouden hun vitaminen en voedingstoffen dankzij de aangepaste omstandigheden.
Siemens koelenvriezen hyperfresh

Flessenrooster: geen rollende cola meer

Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateau’s kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.
Siemens koelenvriezen flessenrek

Duurzame LED-technologie: mooi uitgelicht

Het interieur van alle koelapparatuur wordt perfect uitgelicht. De duurzame LED-verlichting is zo geplaatst dat het koelgedeelte en de diepe hyperFresh lades perfect verlicht en overzichtelijk zijn, wanneer de koeldeur geopend is.
Siemens koelenvriezen LED

superKoelen: extra snel koud

Tijdens het superkoelen wordt de koelruimte ca. 6 uur zo koud mogelijk gekoeld. Hierna wordt automatisch omgeschakeld naar de vóór het superkoelen ingestelde temperatuur. Dit is ideaal voor het inladen van grote hoeveelheden levensmiddelen of om drinken snel te koelen.
Siemens koelenvriezen SuperKoelen

superVriezen: extra snel bevroren

Het zo snel mogelijk invriezen van levensmidelen zorgt ervoor dat vitaminen,voedingswaarden, uiterlijk en smaak behouden blijven. Schakel enkele uren voordat je de verse levensmiddelen inlaadt het superVriezen in, ook om ongewenste temperatuurstijging tevoorkomen. Doorgaans is 4–6 uur van tevoren voldoende.
siemens GS58NAW30 supervriezen

Flexibel gebruik van de vriesruimte dankzij varioZone

De indeling van Siemens-vrieskasten kun je naar wens aanpassen. Afhankelijk van wat je wilt invriezen en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt, kunt je de indeling veranderen. Zo kun je bij vrieskasten met varioZone alle vriesvakken en ook de glazen planchets tussen de schuiflades eenvoudig verwijderen.
Siemens koelenvriezen varioZone

bigBox: Hier kun je alles kwijt

Vaak heb je gewoon meer ruimte nodig in de vriezer- bijvoorbeeld om grote, volumineuze levensmiddelen of verpakkingen op te bergen. Of het nu gaat om een lamsbout, een stapel pizza’s of een hoge vriesdoos, in de bigBox van deze vriesapparaten raak je het allemaal gemakkelijk kwijt.
De bigBox biedt je veel stapelruimte. En mocht dat nog niet voldoende zijn, dan kun je bij veel Siemens-vrieskasten ook de planchets en vakken heel eenvoudig uit de vriesruimte verwijderen om zo nog meer ruimte te maken.
Siemens koelenvriezen bigbox

De beste service van Siemens

Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 424 40 20.
Siemens wasmachine service

Technische informatie:

Algemene informatie:
Energieklasse: A++; Energieverbruik: 219 kWh/jaar
Totale netto inhoud: 287 liter
Elektronische temperatuurregeling met LED-indicatie

Koelruimte:
Netto inhoud koelruimte: 193 liter
4 In hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas
LED verlichting
1 hyperFresh lade met instelbare luchtvochtigheid: houdt groente en fruit langer vers.
Verchroomd flessenhouder
3 Deurvakken

4-Sterren diepvriesruimte:
Netto inhoud diepvriesruimte: 94 liter
superVriezen
3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox
lowFrost technologie: minder en sneller ontdooien
varioFreezing: flexibel in te delen vriesruimte
Invriescapaciteit: 7 kg per 24 uur
Bewaartijd bij storing: 23 uur

Technische data:
Afmetingen (hxbxd): 176 x 60 x 65 cm
Klimaatklasse: SN-T
Geluidsniveau: 39 dB(A) re 1 pW
Aansluitwaarde: 90 W

Prestatie en verbruik
Resultaat op basis van een standaard 24 uurs test: het daadwerkelijke verbruik van het apparaat is afhankelijk van de locatie en de wijze van gebruik.
Om het aangegeven energieverbruik te bereiken zijn bijgevoegde afstandhouders benodigd. Hierdoor vergroot de diepte van het apparaat met 3,5 cm. Zonder afstandhouder werkt het apparaat volledig, maar met een gering hoger energieverbruik.

Technische informatie:
Algemeen
Breedte (mm)600 mm
Hoogte (mm)1.760 mm
Inbouwafmetingen (hxbxd)x 0 x 0 mm
Kleurinox-look
Netto inhoud koelgedeelte (l)193 l
Netto inhoud vriesgedeelte (l)94 l
Energie-efficiëntieklasse (2010/30/EG)A++
Energieverbruik per jaar (kWh/annum) – NIEUW (2010/30/EG)219

 

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.