Sitecom WLX-7000 access point voor €49,99 bij Coolblue (Elders €73,99)

Deal Score+4

Prijs elders vanaf €73,99
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

  • Wifi snelheid: 300 + 867 Mbps
  • Simultaneous dual-band
  • Wireless AC
  • Gigabit (Tot 1000 Mbps)

Productbeschrijving

Met de Sitecom WLX-7000 van Sitecom upgrade je je thuiswerk en kun je genieten van een groter wifi-bereik, sneller internet en betere verbindingen. Het access point is heel eenvoudig te plaatsen, werkt met alle internetproviders en kan op alle bestaande (modem)routers of settopboxen worden aangesloten om het thuisnetwerk te verbeteren. Je kunt het access point staand of liggend op een bureau plaatsen of aan de muur monteren.

Vergroot bereik

De WLX-7000 beschikt over krachtige interne dual-band antennes waarmee je een groter wifi-bereik creëert dan met het (modem)router dat of de settopbox die je van je internetprovider hebt ontvangen. Maak overal in huis verbinding met de wifi van het access point en maak gebruik van het internet waar je maar wilt.

Hogere snelheden

Met de WLX-7000 creëer je een supersnel draadloos netwerk en ervaar je de voordelen van Wireless AC, de nieuwe wifi-standaard. Het access point kan gecombineerde draadloze snelheden behalen van 1200 Mbps. Stream meerdere HD-films en geniet zonder vertraging of bufferen van Netflix, Spotify en nog veel meer. Bekabelde apparatuur, zoals je (U)HD-tv of gameconsole, kan worden aangesloten op de gigabitpoorten van het access point voor een zeer stabiele en betrouwbare verbinding met kabelsnelheden tot 1000 Mbps.

Betere verbinding

Gebruik twee draadloze netwerken tegelijkertijd met simultaneous dual-band-technologie. De standaardfrequentie van 2,4 GHz is ideaal voor de wat lichtere taken zoals surfen, mailen en YouTube-filmpjes kijken, terwijl de frequentie van 5 GHz perfect is voor zwaardere toepassingen zoals het streamen van HD-films met Netflix of online gamen.

Plug-and-play

De WLX-7000 is plug-and-play als hij uit de doos komt. Gebruik simpelweg de meegeleverde netwerkkabel om het access point op een vrije poort van je (modem)router of settopbox aan te sluiten. Er is geen installatie of configuratie nodig. Het toegangspunt is beveiligd met een vooraf ingesteld uniek Wi-Fi-wachtwoord (WPA2) en is aan de hand van de unieke wifi-naam (SSID) makkelijk terug te vinden in een lijst met wifi-netwerken.

Uitgebreide garantie van 10 jaar

Dit access point wordt geleverd met een uitgebreide garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.