(update: weer beschikbaar) Titanfall 2 – Windows voor €14,99 bij Bol

Deal Score+3
€14,99 €26,67

Laagste prijs elders in BE: €26,67

Bij bestellingen onder de €20 bedragen de verzendkosten €1,99, of bestel er evt. een nog te verschijnen cd bij en annuleer deze zodra het artikel dat je wenst te bestellen is verzonden, op deze manier betaal je geen verzendkosten. Zie hier (https//ww…93) een overzicht van te reserveren cd’s.

Titanfall 2

Pilots en Titans verenigen zich!

Tem je Titan en bereid je voor op een ongelooflijke first-person gevechtservaring in Titanfall 2! Het vervolg introduceert een nieuwe singleplayer-campagne, waarin je de unieke band tussen Pilots en Titans kunt ontdekken. Of baan je knallend een weg door een nog intensere multiplayer-ervaring met 6 nieuwe Titans, uitgebreide Pilot-vaardigheden, ongelooflijke nieuwe wapens en vaardigheden, en nog veel meer.

Geniet van ongeëvenaarde multiplayeractie.

Het vervolg geeft spelers de multiplayergevechten die ze van de franchise mogen verwachten. Til de first-person actie naar het volgende niveau met meer Titans, meer vaardigheden en dodelijkere technologie. En zorg ervoor dat je opvalt te midden van alle chaos met nieuwe, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor Pilots, Titans en configuraties!

Speel mee met vrienden aan The Frontier

Titanfall 2 introduceert netwerken, het sociale weefsel waarmee oude en nieuwe vrienden zich snel en makkelijk in de bloedstollende actie kunnen storten. Of je voorkeur nu uitgaat naar sociale of competitieve matches, jij en je ploeg kunnen je aansluiten bij het perfecte netwerk of zelf een netwerk creëren.

Beleef een fascinerend singleplayer-verhaal.

Titanfall 2 bevat een singleplayer-campagne boordevol actie en inventieve wendingen. Speel als een karabinier van de Militia die achter vijandelijke linies een geharde Titan uit de Vanguard-klasse tegenkomt. De twee moeten samenwerken tijdens een missie waarop niemand ze had voorbereid.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.