TomTom Runner 3 Cardio voor €129 bij Coolblue (Elders €145+)

Deal Score+2

Prijs elders vanaf €145,50
Verzending is gratis. Betalen kan met Bancontact, Maestro en Creditcard.

Wij horen vanaf hier jouw sportliefhebbend hart al sneller gaan kloppen. Het TomTom Runner 3 Cardio sporthorloge heeft namelijk een ingebouwde hartslagmeter. Bekijk je hartslag op je pols en train met vijf hartslagzones om sneller resultaten te zien!

Fitnessleeftijd (nieuw)
Hoe fit ben jij eigenlijk? Fitnessleeftijd toont het je door je VO2max te vergelijken met die van vergelijkbare personen. Verdien fitnesspunten met je workouts en kom zo te weten welke trainingen het meeste resultaten opleveren. Blijf die activiteiten volhouden en je zal zien dat je fitnessleeftijd na verloop van tijd daalt. Op naar een jongere versie van jezelf!

Gepersonaliseerde workouts (nieuw)
Daag jezelf uit met meer dan vijftig workouts die op jouw fitnessniveau zijn afgestemd. Waar ga jij vandaag aan werken: je conditie, snelheid of fitheid? Het horloge geeft je stapsgewijs begeleiding op je pols. Nu komt het behalen van jouw doel ineens wel heel dichtbij!

Ingebouwde hartslagmeter
De Runner 3 Cardio heeft hart voor de sport. Met zijn ingebouwde hartslagmeter meet het sporthorloge jouw hartslag via je pols. Een borstband is dus niet nodig! Eén blik op het sporthorloge is voldoende om het aantal hartslagen per minuut te zien en door te trainen met de vijf hartslagzones komt het gewenste resultaat van je sportsessies wel heel dichtbij!

In alle sporten thuis
Na het hardlopen, springt de Runner 3 Cardio moeiteloos op de fiets om daarna nog een paar baantjes te trekken. Er is zelfs een handige indoor-modus voor op de loopband. Tijdens het sporten blijf je op de hoogte van je tempo, afstand en calorieën, en om het beste uit jezelf te halen zijn er de diverse trainingsopties zoals de intervaltraining. Uitgesport? Synchroniseer je prestaties draadloos met de TomTom Sports-app en bekijk je resultaten in detail.

Routeverkenning
Ren of fiets eens een ander rondje! Wees gerust, de Runner 3 Cardio brengt je altijd weer thuis. Hij laat zien welk pad je hebt gevolgd, zodat je eenvoudig de weg terug naar het beginpunt vindt. Download ook eens nieuwe routes om zo andere plekken te verkennen!

24/7 activity tracking
Zelfs voor en na het sporten zit de Runner 3 Cardio niet stil. Het sporthorloge houdt met zijn ingebouwde activity tracker 24/7 al jouw activiteit bij. Zie hoeveel stappen je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel minuten je actief bent. Extra motivatie nodig? Stel dan dagelijkse doelen op! En door het horloge ook ’s nachts om te houden, weet jij precies hoe goed je geslapen hebt.

Plaats reactie

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Soldenjagers.